Lige umiddelbart kan det muligvis ligne en barnedåb, men det her er hjemme hos mig i sidste weekend, hvor jeg havde inviteret mine bedste veninder til fødselsdagskagebord og bobler. I dag deler jeg flere billeder og opskrifter på nogle af lækkerierne som stod på bordet.

Ingenting måtte mangle og der måtte heller ej være for lidt .. Det var der så bestemt heller ikke, kan jeg godt sige nu. Tværtimod. Jeg havde lavet 8 forskellige elementer (som ikke alle nåede at blive fanget på billeder), men med 9 gæster var der altså også en hel del i overskud. Vi spiste på små runde marmortallerkener, bestikket var messing/guld og servietterne lyserøde. Pigerne var mætte og glade da de gik, og jeg havde den bedste fødselsdag jeg overhovedet kunne tænke mig. Senere spiste nogle stykker af os pizza, drak vin og spillede HINT & Bezzerwizzer.

Jeg har ikke opskrifter på alle kager og desserter som stod på mit fødselsdagskagebord, da et par af dem er freestylet. Nedenfor kan I dog finde links til hvordan jeg har lavet nogle af dem, og så skal jeg nok dele opskrifter på nogle af de andre senere når jeg har skrevet opskrifter ned.

Jeg fik sådan nogle gode gaver, og om lidt tager jeg én af dem i brug. Jeg er nemlig blevet inviteret på middag og biograftur, så det skal min veninde og jeg i aften.
Jeg håber at din aften bliver mindst ligeså dejlig, som jeg tænker at vores bliver.

Kærligst fra Nip


FØDSELSDAGSKAGEBORD

Fløjlsblød panna cotta med lakrids og jordbær (opskrift kommer senere).

 

Jordbærmoussekage (Ingen opskrift, da den er freestylet)

Macarons med creamcheesefrosting og guldstøv. Opskrift
Opskriften findes HER

Små luksus træstammer med god mørk rom, marcipan og hindbær. Opskrift HER.
(Afvigelser fra opskriften: Lav træstammerne mindre og dyp dem i hvid chokolade)

Citroncupcakes med lemoncurd og sød brændt marengs (Ingen opskrift, da de er freestylet)

Små pavlovaer med saltkaramel, flødeskum og friske bær.

Nutella cupcakes (HER) med saltkaramel (HER) og lyserød creamcheese frosting (HER).

Mit fødselsdagskagebord

4 comments on “Mit lyserøde fødselsdagskagebord”

  • Hej Cecilie,
   De var inviteret til kage og rosévin både i år og sidste år kl. 14:00 🙂 Dejligt du kan få inspiration. God fødselsdag.
   Mange Hilsner Nip

 1. Hej Nip, jeg hørte med da du besøgte go fm, du lyder simpelthen så jordnær, rar og og lattermild. Tak for et godt indslag. Jeg fik helt lyst til at se tv.

  • Hej Annemette,
   Ej hvor er det bare en dejlig hilsen at få. Tusinde tusinde tak, det er jeg rigtig glad for at du synes 🙂 Jeg håber at du får lyst til at se Den Store Bagedyst. Rigtig dejlig søndag til dig.
   Kærligst Nip

Skriv et svar