Med en altid ustyrlig trang til chokolade, kage og alt andet sødt og syndigt, skal I nu være så hjertelig velkomne ind i mit søde univers. Jeg hedder, som bloggens navn også indikerer, Nipuni Julie, men bliver af alle jeg kan komme i tanke om bare kaldet for Nip.

Jeg har bagt i et par år, men inden da kunne jeg knap nok bage en shake’n’bake kage uden at det gik galt. Heldigvis er jeg kommet efter det, og i efteråret 2017 deltog jeg i Den Store Bagedyst på DR1, som hver uge har omkring én million seere. En oplevelse som lærte mig enormt meget, og som jeg også har delt mine tanker og opskrifter fra her på siden. Den Store Jule- & Nytårsbagedyst 2017 var jeg desuden så heldig at VINDE sammen med min studieveninde.

Udover at have en kæmpemæssig stor passion for det søde, så har jeg en mindst ligeså stor passion for at rejse. I 3,5 år har jeg derfor boet og arbejdet i henholdsvis Thailand, Mexico, Tenerife og Tyrkiet.

Faktisk var det først da jeg kom hjem fra udlandet at jeg med succes bagte min første kage. Efter den er der kun kommet flere. Med et dejligt stort køkken og skabene fyldt med blandt andet yndlingsingredienser som chokolade, marcipan og Nutella har jeg skabt mig en temmelig sød tilværelse.

Jeg håber at du har lyst at finde inspiration, afprøve søde opskrifter og følge med her på siden. Ydermere har jeg en instagram, hvor jeg dagligt deler min hverdag med alle dem som ønsker at følge med. Du kan finde min profil gennem billederne her til højre.

De kærligst hilsner,
Nip

Psst .. Hvis du gerne vil lære mig bedre at kende har jeg skrevet et længere indlæg om det lige HER.