CupcakesTUSINDE TRILLIONER TAK,
for mange søde, sjove og hyggelige kommentarer både her, på Instagram og på Facebook i forbindelse med lanceringen af min blog. Jeg sidder stadig hver aften og laver små-justeringer, så den kan blive endnu bedre for Jer, men nu skal I sørme ikke vente længere med opskrifterne.

Den, til dato, mest populære opskrift jeg har lavet er uden tvivl disse cupcakes, så derfor skal I selvfølgelig få lov at få opskriften på dem som den aller første. Muligvis fordi at de ikke er spor svære at lave, ingen mel indeholder og er proppet med mørk belgisk chokolade og Nutella, har de fået mange søde kommentarer med på vejen.

Jeg havde dem med til mine søde medstuderende samt undervisere på studiet, da jeg i september fyldte år. Alle cupcakes forsvandt temmelig hurtigt, kan jeg vidst gode tillade mig at sige. Selvom at det kan være svært at lade dem stå natten over, så smager de altså bare aller alller bedst hvis de lige får lov at ’sætte sig’. Hvis du kan, så forsøg da ikke at spise dem alle sammen når de kommer ud af ovnen. Det er svært, men glæden dagen efter er til gengæld større end du tror.

Hvis du bager disse eller andre af de kommende opskrifter, uploader dem på Instagram og anvender tagget #nipunijulie, så bliver jeg ovenud glad og høj af lykke. Rigtig god kage-bagelyst!

Kindkys & Nutella-hilsner,
Nip

Cupcake


NUTELLA CUPCAKES (12 STK)

BROWNIES
150 g mørk chokolade
75 g smør
150 g sukker
3 æg

Start med at tænde ovnen på 175 grader.
Smelt chokolade og smør over vandbad.
Tag skålen af vandbadet og rør sukker i.
Pisk æggene sammen i en anden skål og rør dem herefter sammen med chokolademassen.
Hæld dejen i cupcakeforme og bag dem i 20 minutter.
Stil kagerne på køl og lad dem gerne sætte sig natten over, eller minimum et par timer.
Lav først frosting når kagerne har sat sig helt.

NUTELLA FROSTING
100 g mørk chokolade
125 g blødt smør (usaltet)
80 g flormelis
80 g Nutella
2 tsk. vaniljeekstrakt
1 spsk. sødmælk

Smelt chokoladen over vandbad og stil til side.
Rør smør og flormelis sammen til det er meget ’fluffy’ og lyst.
Tilføj de resterende ingredienser, vend det hele godt sammen og stil det på køl i ca. 15 minutter.
Kom frostingen i en sprøjtepose med stjernetyl og lav fine ’toppe’ på hver af kagerne.

DEKORATION
Pynt præcis som du selv ønsker eller som jeg har gjort det her:
Friske halve jordbær
Guld glitter

Hvis du skule have spørgsmål eller kommentarer, så skriv dem hellere end gerne i nedenstående felt. Jeg bestræber mig på, at svare så hurtigt og godt som overhovedet muligt.

2 comments on “Nutella Cupcakes”

    • Det er jeg meget glad for at høre, mange tak. Hvis du i højre side trykker på hjertet (under billedet af mig), så kan du komme til at følge bloggen derigennem.

Skriv et svar