Jeg har holdt på en KÆMPESTOR HEMMELIGHED i meget meget lang tid, men i dag er det helt og aldeles officielt. Jeg er én af de kun ti deltagere i DEN STORE BAGEDYST 2017 !

I dette indlæg deler jeg mine tanker omkring det hele, et par af mine egne billeder og også en video, hvor I kan lære os alle 10 lidt bedre at kende.

Siden februar måned i år har jeg vidst, at jeg var én af de i alt 10 deltagere i Den Store Bagedyst 2017. I alt har der været omkring 2000 ansøgere og JEG blev sku valgt. Er det ikke for vanvittigt ?!
Jeg niver stadig mig selv i armen. Både fordi jeg stadigvæk ikke helt forstår det, og fordi at det virkelig er en stor drøm som er gået i opfyldelse.

Faktisk stillede jeg også op sidste år, altså til sæsonen 2016, men jeg blev ikke valgt ud i den sidste casting-runde hvor de 10 skulle vælges ud af 24.

Heldigvis kom jeg med i år og jeg kan slet slet ikke vente med at høre hvad I synes om programmet. Jeg har sammen med de andre været så heldig at få lov at se det allerførste program, som i øvrigt varer 1,5 time i år. I kan godt glæde Jer til at det starter den 4. Oktober på DR1.

Hvis I gerne vil lære os lidt bedre at kende, så kan I lige præcis HER se en lille video fra den første dag vi var på besøg i det berygtede hvide telt på Clausholm Slot. Jeg havde haft mistet min stemme 100% i ugen op til, så derfor lyder jeg temmelig rusten på videoen, men det er alligevel meget sjovt at se optagelsen igen.

Så snart at det går i gang skal jeg nok fortælle mere og vise jer flere billeder fra mit livs eventyr i DEN STORE BAGDEDYST 2017. (Jeg synes stadig at det er lidt mærkeligt at taste netop dét ind).

Rigtig glædelig og dejlig tirsdag til Jer alle,
Mange kærlige hilsner
Nip

Det første, men bestemt ikke sidste, selfie fra teltet.

Timm og jeg under optagelserne på pressedagen.

Det her har været den bedste telttur jeg overhovedet kunne forestille mig.

Skriv et svar