Annonce. For første gang bager jeg live og det sker i samarbejde Kagerullen, som har spurgt mig om jeg vil med dem i køkkenet. Jeg vil vise jer en af mine yndlingskager frem – petit fours med citron og bær.

Jeg glæder mig enormt meget og jeg håber at I har lyst til at bage med derhjemme i køkkenerne hos jer selv. Vi skal lave små elegante mini kager som kan serveres til alt fra fødselsdage og studenterfester til havefest og selvfølgelig også på en helt almindelig søndag.

Jeg har bagt petit fours masser af gange og de skaber altid glæde. Her i Corona-tiden har jeg også haft stor succes med at stille en æske foran mine venner og familiers dør. I disse tider er det dejligt at forkæle andre med søde og spiselige hilsner.

Det er søndag den 3. maj 2020 at jeg kl. 13:00 går live og bager sammen med jer. Det foregår på Kagerullens Facebookside, hvor du kan stille mig spørgsmål imens vi bager sammen – hver for sig. Hvad end du ønsker at bage med eller ej, så håber jeg at du vil se med. Jeg deler glædeligt ud af tips og tricks og håber inderligt at du har lyst til at se med.

Opskriften finder du hos Dr. Oetker.
Bagekittet med alting du skal bruge finder du til en fordelagtig pris hos Bagetid.

Den første søndag i hver måned kan du bage live med en ny person og kalenderen for dette finder du her.
Jeg glæder mig sådan til at det er min tur til at bage med jer den 3. maj og jeg håber at I har lyst til at bage sammen med mig når vi bager disse sommerlige petit fours med citron og bær.

Kærligst fra Nip

Skriv et svar