Et par (over)modne bananer er i denne uge blevet tryllet om til banan cupcakes. Ovenpå er de toppet med en fluffy og syndig Nutella frosting. Jeg ved ikke med jer, men jeg kan spise mange af disse.
Heldigvis er de hammer-nemme at lave, og så er det jo bare at gå i køkkenet. De kan også nemt spises uden frosting og med chokolade eller andet lækkert på toppen. Kun din fantasi sætter grænsen.
Hvis du har lyst til at se hvordan jeg har sprøjtet frostingen på, så har jeg netop filmet denne video. Det er ribs cupcakes, men fremgangsmåden for sprøjtearbejdet er præcis den samme. Det er nemmere end man tror, og hvis du ikke synes det er pænt, så skraber du bare frostingen af, smider det op i sprøjteposen og forsøger igen. Nemt, ik?
Rigtig dejlig onsdag aften til dig,
Kærligst Nip
BANAN CUPCAKES MED NUTELLA (12-15 personer)
BANAN CUPCAKES
100 g smør
2 æg
100 g sukker
3 bananer (meget modne)
1 tsk bagepulver
1 nip salt
100 g hvedemel
75 g mælkechokolade (grofthakket)
Start med at tænde ovnen på 180 grader
Smelt smøret og sæt det til side.
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps og tilføj det afkølede smør.
Mos bananerne med en gaffel og tilsæt også dem til dejen.
Vend bagepulver, salt og hvedemel i. Herefter tilføjes chokoladen.
Hæld det i forme og bag dem i ca. 20-22 min. Lad dem herefter køle helt af.
NUTELLAFROSTING
150 g blødt smør
150 g flormelis
150 g Nutella
Rør smør og flormelis sammen til det er ’fluffy’ og lyst. Tilføj Nutella og pisk igen.
Kom frostingen i en sprøjtepose med en stor stjernetyl, evt denne fra Wilton.
NIPS TIPS! Hvis du vil se en video med hvordan jeg sprøjter roserne, kan du finde den lige her.