Jeg har nu lavet disse ribs cupcakes et par gange, og de går altså rent hjem hver gang. Syrlige ribs, hvid chokolade og frosting på creamcheese er og bliver godt OG syndigt. Helt perfekt her på en søndag.

Der er mange som har spurgt efter en video på hvordan jeg laver roserne, så det kan I også se herunder.

 

Jeg har lagt mærke til at flere holder sprøjteposen skråt på cupcaken, men så kommer rosen ikke helt til sin ret (hvis I spørger mig). Hold derimod sprøjteposen lodret ned (midt på kagen) og sprøjt så en rose, ved at køre frostingen længere og længere ud fra midten af. Jeg håber at det gav mening, og hvis ikke .. Ja så håber jeg at I kan fornemme det i videoen. Jeg glæder mig til at se om I kan lide opskrift og video, trods at det ikke er professionelt optaget. Det kan være at det komme en anden god gang.

Ha den dejligste søndag aften,
Kærligst fra Nip


RIBS CUPCAKES MED FROSTING (12 personer)

RIBS CUPCAKES
100 g smør
115 g sukker
1/2 tsk vaniljesukker
2 æg
150 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
1 nip salt
50 g ribs
50 g hvid chokolade (hakket)
75 g marcipan (groft revet)

Start med at tænde ovnen på 180 grader.
Smelt smøret og sæt det til side, så det kan køle.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt og tilføj det afkølede smør.
Sigt hvedemel, bagepulver og salt i dejen og vend det forsigtigt rundt.
Vend til sidst ribs, hvid chokolade og marcipan i dejen og hæld det i cupcake forme.
Bages i ca. 20-25 minutter og derefter skal de køle helt af, før de dekoreres.

CREAMCHEESE FROSTING
100 g blødt smør
100 g flormelis
125 g cream cheese (fx Philadelphia Original)
Korn af 1/2 vaniljestang
+ lidt lyserød pastafarve

Pisk smør og flormelis lyst i en skål og tilføj herefter creamcheese, vaniljekorn og farve.
Vend det hele godt sammen, og kom det i en sprøjtepose med stor stjernetyl og dekorér kagerne.
NIPS TIPS! Jeg har anvendt en Wilton 1M tyl til at dekorere disse cupcakes. Du kan finde den her.

4 comments on “Ribs cupcakes med creamcheese frosting”

Skriv et svar