For andet år i træk kårer Bruuns Galleri AARHUSKAGEN. Kan du bage en fantastisk kage, som både smager godt og er en fryd for øjet?

Lige nu leder Bruuns Galleri efter deltagere som elsker kage, desserter og bagning ligeså meget som jeg selv gør. Den allerbedste kage i Aarhus skal kåres og DU er hjertelig velkommen denne dag!

Det er Bruuns Galleri som søndag den 3. marts 2019 inviterer alle bageentusiaster til en fantastisk dag. Igen i år er det i den gode s(m)ags tjeneste at vi kårer AARHUSKAGEN 2019. Efter at vinderne har fået overrakt særdeles fine præmier, sælger vi nemlig kagestykkerne, og i år donerer Bruuns Galleri alle pengene til Danske Hospitalsklovne. Det er da en god måde at spise kage på, ik?

TILMELD DIG HER

I år gør Jon fra Den Store Bagedyst 2018 mig selskab som dommer når vi skal smage os gennem alle jeres kager. På selve dagen vil en konferencier præsentere hele dommerpanelet, så jeg afslører ikke mere her. MEN jeg kan på alle dommernes vegne sige, at vi glæder os helt enormt til at høre jeres kagehistorier, smage på kagerne og ikke mindst til at møde jer til en hyggelig dag.

Udover titlen så har vi selvfølgelig også sørget for, at der er virkelig gode præmier på højkant. Eftersom at jeg selv kender en del til bagning efterhånden, så er jeg ret sikker på at I også vil elske præmierne.

Præmier:
1. præmie: Gavekort til Bruuns Galleri på 1500,- samt gavekurv
2. præmie: Gavekort til Bruuns Galleri på 1000,- samt gavekurv
3. præmie: Gavekort til Bruuns Galleri på 500,- samt gavekurv

Jeg glæder mig til forhåbentlig at se en masse af jer når vi skal finde AARHUSKAGEN 2019.
OG det er selvfølgelig også mere end tilladt blot at komme forbi og spise kage på dagen!

Kærligst fra Nip

TILBAGEBLIK PÅ AARHUSKAGEN 2018

Af: Marius Visuals

Skriv et svar