Jeg har forsøgt at lytte til at I gerne vil have lækre, men mere simple kager og desserter og derfor får I nu glæden af denne supernemme, men helt vanvittig gode skildpaddedessert.

Den består af en marengs fugleredde med knuste chokoladeskildpadder, flødeskum, flyende karamel og chokolade. Godt med godt på!

Jeg fortsætter selvfølgelig også med de lidt mere avancerede kager og desserter, men jeg kan også selv godt lide hurtigt at kunne lave en dessert hvis jeg får gæster og det er denne et godt bud på. Fyldet kan selvfølgelig varieres, og den smager også fantastisk godt med bær og bærkompot. Der er utallige måder at servere disse på og jeg håber at du vil kunne lide denne greasy en af slagsen. Jeg elsker den hvert fald.

Kærligst fra Nip


SKILDPADDEDESSERT (ca 8-10 stk)

MARENGS FUGLEREDER
3 past. æggehvider (stuetemperatur)
1 knivspids salt
100 g sukker

Æggehvider og salt piskes sammen til det skummer.
Herefter vendes sukker i lidt af gangen, mens der hele tiden piskes.
Kom det på en sprøjtepose med stor stjernetyl og sprøjt nu ca. 8-10 fuglereder ud på et bageplade.
Bages i ca. 70 minutter ved 100 grader.

SKILDPADDEFYLD OG TOPPING
1 pakke kæmpe chokoladeskildpadder (4 stk)
1 pakke mini chokoladeskildpadder (10 stk)
1 dl piskefløde
1/2 dl karamelsovs eller dulcey de leche
Evt. chokoladespåner og guldstøv

Knus kæmpe skildpadderne med en kniv og fyld ca. 1 skefuld ned I hver fuglerede.
Pisk fløden til flødeskum og kom det i en sprøjtepose med stor stjernetyl og sprøjt det ovenpå.
Karamelsovs sprøjtes ovenpå flødeskummet og der dekoreres med mini chokoladeskildpadder.

Skriv et svar