I sidste uge fik jeg både hjemmelavede pizzasnegle og makronmuffins af min søde veninde, som tilfældigvis også er min nabo. Begge dele smagte fantastisk og jeg nyder virkelig at få hjemmebag.

Jeg har lokket opskriften på makronmuffins ud af hende, og så har jeg lavet små justeringer. De er virkelig nemme, og så er de ufattelig gode.

De ligner måske ikke en million og er med alle mulige fancy ingredienser som mange af de andre opskrifter jeg har her på bloggen, MEN tag ikke fejl af disse makronmuffins. De er lækre chewy indeni, sprøde udenpå, og så er de fyldt med både marcipan og mælkechokolade.

Jeg er lykkelig for at jeg har en så sød veninde og nabo, så derfor får hun også makronmuffins af mig nu. Altså de få der er tilbage, for de blev sørme spist hurtigt.

De kærligste hilsner,
Nip


MAKRONMUFFINS (ca. 20 stk)

MAKRONMUFFINS
300 g sukker
3 æg
150 g makroner
130 g hvedemel
140 g smeltet smør
100 g mælkechokolade (grofthakket)
50 g marcipan (groftrevet)

Start med at tænde ovnen på 180 grader.
Pisk sukker og æg til en lys og luftig masse.
Knus makronerne og vend både dem og hvedemel i dejen, og herefter det smeltede smør.
Til sidst vendes grofthakket mælkechokolade og groftrevet marcipan i dejen.
Fordel dejen i muffinsforme (alm. størrelse) og bag dem i ca. 25 minutter.

12 comments on “Makronmuffins med chokolade og marcipan”

  1. Hej

    Tak for en lækker opskrift.
    Jeg tilføjede saft og skal af en citron og hvid chokolade i stedet for mælkechokolade. Det bliver de ikke dårligere af ☺️

  2. Hej! Jeg selv og alle jeg har bagt disse til er vilde med dem!
    Tror du man vil kunne tilføje lidt æblestykker i hver muffin? Eller vil det blive for klæg?

    • Hej Mette,
      Ej hvor er det dejligt at høre 🙂
      Ummmh det lyder godt med æble, men jeg har ikke selv prøvet. Du kan evt. prøve i et par stykker en dag, bare for at se hvordan det bliver 🙂

Skriv et svar