Annonce – I samarbejde med Cosori Airfryers.
Jeg har efterhånden testet min airfryer meget, men vidste du at du også kan lave marengs i airfryer? Det har jeg gjort et par gange nu og det fungerer rigtig godt.

Skal du bare lave en lille portion, så er det simpelthen genialt at lave det på denne måde. Jeg har denne ganglavet fire styks som passer perfekt til det jeg skulle bruge dem til her.

Fuglereder er i øvrigt en dessert jeg virkelig husker fra min egen barndom i 90’erne. I dag vil man nok mere kalde det for pavlovaer, men jeg har faktisk forsøgt at holde dem i en 90’er-stil, ved at pynte dem som vi også gjorde i sin tid.

Hvis du vil have inspiration til flere retter, så find her en masse airfryer opskrifter.

Hos Cosori kan du få 15% på ALLE airfryers samt tilbehør med koden “Nip15“. Den model jeg tester er en Dual Blaze som er den nyeste airfryer og med 2 varmeelementer (en i toppen og en i bunden). Vi bruger den mange gange ugentligt og også flere gange dagligt nogle gange.

Kærligst fra Nip


MARENGS I AIRFRYER

MARENGS
200 g sukker
3 æggehvider (ca. 1 dl)
+ flødeskum, bær, chokolade eller andet topping.

Blend sukkeret helt fint i en minihakker, foodprocessor eller lignende.
Pisk æggehviderne til de skummer med enten elpisker eller på røremaskine.
Tilsæt det fint-blendet sukker lidt af gangen. Snart vil du have en blank og sej marengs.
Kom den på en sprøjtepose med en stor stjernetyl.
Klip et stykke bagepapir så det passer ned i din airfryer.
Jeg bruger modellen Dual Blaze fra Cosori og lægger derfor bagepapiret på risten.
Sprøjt ca. 4 fuglereder ud og tilbered dem ved 100 grader i 60 minutter (airfryer funktion).
Når tiden er gået, så lad din airfryer blive kold før du åbner skuffen igen.
Fyld de afkølede fuglereder med lige hvad du har lyst til. Voila – så nemt er det at lave marengs i en airfryer.
OBS! Der er marengs til ca. 8-10 fuglereder, men det er svært at piske en mindre mængde på en røremaskine.