Min brombær-karamelkage er en vaskeægte efterårskage og jeg synes du skal vælge denne hvis du har brug for en hurtig og virkelig velsmagende kage.
Her får du også en lille video med fremgangsmåden, så du kan se HVOR nem den faktisk er.
Den kan naturligvis også bages i en rund form eller hvad du ellers har liggende af forme med finurlige forme.
Når du bager denne kage skal du bruge lige netop de bær du bedst kan lide. Hindbær smager også godt, men brombær og karamel-chokolade kan bare noget. Har du mon prøvet den kombination?
Her kan du finde en fremgangsmåde: Video-guide
Kærligst fra Nip
BROMBÆR-KARAMELKAGE (8-10 personer)
BROMBÆR-KARAMELKAGE
200 g smør
200 g karamelliseret chokolade
150 g sukker
3 æg
1 tsk vaniljesukker
135 g hvedemel
et nip salt
2 håndfulde friske brombær
45 g karamelliseret chokolade
45 g hakkede mandler eller mandelflager
Smelt smør og hæld det over de 200 gram karamelliseret chokolade og rør rundt.
I en anden skål piskes æg, sukker og vaniljesukker sammen.
Tilføj hvedemel og salt og rør videre. Rør smør-choko blandingen i.
Hæld det i en form (ca 21×21 cm) foret med bagepapir.
Tryk brombær let fast og drys med (45 g) chokolade og hakkede mandler eller mandelflager.
Bages ved 180 grader alm ovn i ca. 35 minutter.