Vafler er et hit hos de fleste og også hjemme hos mig. Jeg spiser dem også som frokost/aftensmad når de er lavet på eksempelvis spinat, men disse søde vafler er altså stadig de bedste.

Min veninde og jeg har mæsket os i denne stak i dag og det var både med Nutella, bær, flødeskum og honning. Topping til netop vafler kan nemlig varieres i alle tænkelige baner.

Kærnemælk gør noget ekstra godt for smagen og vanilje er jo også altid et hit. Priserne på vaniljestænger er dog fuldstændig absurd for tiden, og jeg har derfor fundet et rigtig godt alternativ. Jeg har nemlig købt Dr. Oetkers økologiske vaniljesukker og den smager (som den eneste jeg har smagt) rent faktisk af vanilje.

Jeg håbet at du har lyst at glæde dig selv og dine kære med disse sprøde vafler.
Kærligst fra Nip


VAFLER (ca 8-10 stk)

VAFFELDEJ
2 dl kærnemælk
2 dl mælk
2 æg
2 spsk sukker
225 g hvedemel
150 g smeltet smør
1,5 tsk bagepulver
1 nip salt
Korn af 1/2 vaniljestang / 1 spsk god vaniljesukker)

Alle ingredienserne piskes let sammen i en skål eller kande og stilles i køleskabet i ca. 1/2 time.
Vaffeljernet pensles med smør og vaflerne bages til de er sprøde og gyldne.
Læg dem bagefter på en rist, da de da vil blive mere sprøde end hvis de stables på en tallerken.
Spis dem med flødeskum, Nutella, marmelade, frugt, honning, chokolade eller andet godt.

Skriv et svar