Med en altid ustyrlig trang til chokolade, kage og alt andet sødt og syndigt, skal I nu være så hjertelig velkomne ind i mit univers. Jeg hedder Nipuni Julie, men bliver af alle jeg (næsten) kan komme i tanke om bare kaldet for Nip.

Udover at have en kæmpemæssig stor passion for det søde, så har jeg en mindst ligeså stor passion for at rejse. I 3,5 år har jeg derfor boet og arbejdet i henholdsvis Thailand, Mexico, Tenerife og Tyrkiet. Det er bare halvandet år siden at jeg flyttede tilbage til Danmark- nærmere betegnet Aarhus.

Det var først da jeg kom hjem fra udlandet at jeg med succes bagte min første kage. Efter den er der kun kommet flere. Med et dejligt stort køkken og skabene fyldt med blandt andet yndlingsingredienser som chokolade, marcipan og Nutella har jeg skabt mig en temmelig sød tilværelse.

Jeg håber at du har lyst at finde inspiration, afprøve søde opskrifter og følge med her på siden. Ydermere har jeg en instagram, hvor jeg også ofte lægger billeder op fra mit liv rundt omkring i verden og ikke mindst fra køkkenet.

Søde og kærlige hilsner,
Nip

Psst .. Hvis du gerne vil lære mig bedre at kende har jeg skrevet et længere indlæg om det lige HER.