I sidste uge fik jeg både hjemmelavede pizzasnegle og makronmuffins af min søde veninde, som tilfældigvis også er min nabo. Begge dele smagte fantastisk og jeg nyder virkelig at få hjemmebag.

Jeg har lokket opskriften på makronmuffins ud af hende, og så har jeg lavet små justeringer. De er virkelig nemme, og så er de ufattelig gode.

De ligner måske ikke en million og er med alle mulige fancy ingredienser som mange af de andre opskrifter jeg har her på bloggen, MEN tag ikke fejl af disse makronmuffins. De er lækre chewy indeni, sprøde udenpå, og så er de fyldt med både marcipan og mælkechokolade.

Jeg er lykkelig for at jeg har en så sød veninde og nabo, så derfor får hun også makronmuffins af mig nu. Altså de få der er tilbage, for de blev sørme spist hurtigt.

De kærligste hilsner,
Nip


MAKRONMUFFINS (ca. 20 stk)

MAKRONMUFFINS
300 g sukker
3 æg
150 g makroner
130 g hvedemel
140 g smeltet smør
100 g mælkechokolade (grofthakket)
50 g marcipan (groftrevet)

Start med at tænde ovnen på 180 grader.
Pisk sukker og æg til en lys og luftig masse.
Knus makronerne og vend både dem og hvedemel i dejen, og herefter det smeltede smør.
Til sidst vendes grofthakket mælkechokolade og groftrevet marcipan i dejen.
Fordel dejen i muffinsforme (alm. størrelse) og bag dem i ca. 25 minutter.

Skriv et svar